Corina Teleatnic s-a lansat în showbiz cu clipul la piesa ”Din nou” / VIDEO

0
1392

Corina Teleatnic, o tânără soroceancă talentată și apreciată la diverse concursuri, s-a lansat la începutul lunii februarie în showbiz cu clipul la piesa ”Din nou”. Corina s-a ales până acum cu diverse premii, inclusiv cu Premiului Mare la Festivalul–concurs zonal televizat al interpreţilor de folclor „Trandafir de pe Cetate” din 2021 și Premiul mare la ARS ADOLESCENTINA 2020, secțiunea muzică.

Corina este elevă în anul patru la Colegiul de Arte ”Nicolae Botgros” din municipiul Soroca. „Ideea cântecului a venit de mult timp, însă abia în septembrie am reușit să o pun în aplicare, ne spune Corina. Am încercat să compun singură și a ieșit ceva frumos, cred eu. La filmări a fost minunat, o experiență atât de frumoasă, cu o grămadă de actori superbi și talentați. Cei care au produs video-ul și au făcut scenografia, sunt niște oameni extrem de pricepuți în artă!”

Textul a fost scris de Corina Teleatnic, iar muzica e semnată tot de ea în colaborare cu  Radu Duminica, regia și imaginea clipului aparțin lui Dumitru Chiulaflî, iar producător executiv este Feoctist Cănățui, care a făcut și scenografia împreună cu Veruța Stâncă.

În prezent Corina Teleatnic lucrează la următoarea piesă, sperând să ajungă acolo unde și-a propus, adică sus, cât mai sus și vrea să compună cât mai multe cântece pe placul tuturor! Dacă vă este pe plac cântecul și clipul de mai jos, care în câteva aore a adunat peste șapte mii de vizualizări, așteptăm mesajele voastre de susținere în comentarii, pentru ca tânăra interpretă să aibă din nou o motivație în plus să continue pe calea aleasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.