Consiliul Raional Soroca se întrunește într-o ședință extraordinară, iar cetățenii sunt invitați să vină cu recomandări la subiectele de pe ordinea de zi

0
195

Vineri, 30 septembrie 2022, consilierii raionali din Soroca sunt convocați în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte de decizie. Acestea sunt plasate pe site-ul Consiliului Raional Soroca, iar cetățenii care au unele recomandări la ele sunt așteptați mâine, 27 septembrie 2022, la ora 09:00, în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca unde se vor desfășura consultări publice. 

Cei care nu au posibilitate să vină, pot transmite recomandările pe poșta electronică a Consiliului Raional Soroca – crsoroca@gmail.com.

 

Printre subiectele ce urmează să fie propuse la vot consilierilor raionali sunt atribuirea Muzeului de Istorie și Etnografie din Soroca a numelui ”Nicolae Bulat”, alocarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile educaționale, constituirea Instituției Publice ”Centrul Raional pentru Tineret Soroca”, aprobarea Programului reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Soroca, pentru anul 2022, sesizarea Direcției Generale Teritoriale „Nord” al Centrului Național Anticorupție privind construcția stadionului raional și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.