Clasele în aer liber – o nouă modalitate de studiu pentru elevii din Florești / GALERIE FOTO

0
569

Recent, în orașul Florești au fost inaugurate clasele în aer liber la Gimnaziul Coșernița și Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. Aceste spații de învățare în aer liber oferă elevilor un mediu inspirațional și o experiență educațională diferită, care încurajează creativitatea, interacțiunea și conectarea cu natura.

Aceste clase sunt amenajate în curțile școlilor sau în spațiile verzi din apropierea lor, fiind dotate cu bănci, mese, tablă, echipamente audiovizuale și alte resurse necesare desfășurării activităților didactice. Implementarea Claselor în aer liber reprezintă rezultatul unei colaborări strânse între autoritățile locale, instituțiile de învățământ și comunitatea locală. Prin această inițiativă, se urmărește îmbunătățirea calității actului educațional, diversificarea metodologiilor de predare și învățare, precum și promovarea unei vieți sănătoase și a activităților în aer liber.

Prin promovarea și extinderea claselor în aer liber, se dorește crearea unui cadru de învățare modern, adaptat nevoilor și intereselor elevilor, care să îi pregătească pentru provocările și oportunitățile secolului XXI.


Articolul precedentAutoritățile sorocene au discutat cu primarii despre îmbunătățirea mediului și extinderea și reabilitarea pădurilor
Articolul următorGuvernul a aprobat, la propunerea Comisiei pentru Situații Excepționale, prelungirea stării de urgență cu 60 de zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.