Centrul Multifuncțional „Baștina” din satul Cosăuți: + încă două servicii

0
164
  Consiliul raional Soroca și Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca au o strânsă colaborare cu Asociația Obștească ,,Concordia. Proiecte Sociale”, având scop principal contribuirea la integrare armonioasă în societate a persoanelor defavorizate, promovarea drepturilor și oferirea asistenței sociale necesară acestor persoane.
   Recent, în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca, a avut loc o ședință de lucru privind revizuirea Acordului de colaborare dintre Consiliul raional Soroca, DASPF Soroca și AO ,,Concordia. Proiecte sociale”, în asigurarea sustenabilității serviciilor sociale din cadrul Centrului Multifuncțional ,,Baștina” din s. Cosăuți.
    La ședință au participat, doamna Paunescu Svetlana, vicepreședinte al raionului Soroca, domnul Nicuța Vladimir, șef al DASPF Soroca, doamna Elena Țurcanu manager serviciul de plasament de tip rezidențial pentru copii, Violeta Ciuperca, manager serviciul de plasament de tip rezidențial pentru persoane în etate și doamna Nina Zagaevschi, director al Centrului Multifuncțional ,, Baștina” din s. Cosăuți. Pe ordinea de zi au fost următoarele întrebări: revizuirea Acordului de colaborare, cofinanțarea din partea Consiliului raional și prezentarea planului de lucru a încă două servicii, care urmează a fi implementate în cadrul Centrului Multifuncțional ,,Baștina” din s. Cosăuți: serviciul pentru tineret și serviciul de plasament de urgență pentru persoane abuzate.
  Centrul Multifuncțional ,, Baștina” din s. Cosăuți a fost creat în anul 2017 în baza proiectului AO ,,Concordia. Proiecte sociale”, la moment oferind următoarele servicii sociale: serviciul de plasament pentru copii separați de părinți; serviciul centrul maternal cuplu mamă-copil și serviciul centrul social de zi pentru copii în situație de risc și din familii vulnerabile. (SURSA: Consiliul raionala Soroca)
Articolul precedentPrimăria Soroca ar putea deveni posesoare a unor terenuri care în prezent sunt ale statului
Articolul următorPână pe data de 31 martie nu se va juca fotbal. Așa a decis FMF
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.