Ce spune poliția la o săptămână de la crima din Bulboci

0
1190

Persoane necunoscute au intrat într-o gospodărie din satul Bulboci și i-au maltratat pe stăpânii casei în noaptea spre 16 ianuarie.

Aceștia au fost găsiți de o vecină în dimineața zilei de 17 ianuarie, alarmată că nu-i văzuse de vreo două zile. Bărbatul (a. n. 1942) era legat de pat, iar soția decedată (a. n. 1943) era legată de calorifer. Au fost alertați medicii și poliția.

Avem un cerc de suspecți și lucrăm în continuare, a declarat pentru ziarul „Observatorul de Nord” la o săptămână de la producerea crimei Octavian Cebotarenco, șef de investigații în cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca. Efectuăm măsurile speciale de investigație. Este implicată și Direcția Nord, INI-ul, mai multe servicii din cadrul Inspectoratului General de Poliție”.

Deși au fost răscolite lucrurile din casă, inițial nu se știa încă ce anume au căutat hoții, dar se vehicula zvonul că este vorba de o sumă foarte mare de bani…

Mai mule detalii la acest subiect aflați în ziarul „Observatorul de Nord” de azi. Găsiți săptămânalul în oficiile poștale și la chioșcurile de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.