Care sunt beneficiile măștilor faciale și cum se aplică corect?

0
42

„Măștile faciale simple, măștile de argilă și foile de mască sunt unele dintre produsele mele preferate de îngrijire a feței. Măștile sunt ușor de aplicat, plăcut de utilizat și aduc rezultate extraordinare. Cel mai mult prefer să le folosesc pentru senzația de plăcere care mi-o oferă după utilizare, porii sunt strânși și pielea parcă întinerește”, ne spune soroceanca Tamara Grădinaru.

Cum acționează măștile de față asupra pielii noastre? Atât femeile, cât și bărbații ar trebui să folosească la prima ocazie o mască facială. Nu sunt doar pentru frumusețe, dar și pentru un tratament perfect care ajută la îngrijirea pielii. O mască de față folosește la:
·        Hidratează pielea
·        Îndepărtează sebumul în exces
·        Îmbunătățește aspectul porilor
·        Scoate impuritățile
·        Ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire

Desigur,  cel mai mare avantaj este și senzația că mergi la proceduri SPA chiar la tine acasă. 
Care sunt cele cinci motive pentru a adăuga o mască în rutina de seară? O Mască folosită o dată pe zi poate face minuni. Nu numai că aduce o stare de bine, ci și o satisfacție enormă pentru pielea ta. Mai jos puteți vedea beneficiile folosirii măștilor mai detaliat. 
1. Ritualurile de îngrijire a pielii te relaxează și au un efect terapeutic.
Măștile de față nu oferă doar rezultate care îmbunătățesc aspectul general al pielii tale. Ele pot fi și terapeutice. Când sunt imbinate cu uleiuri esențiale aromatice precum menta și rozmarinul, o mască de față vă poate ridica dispoziția stimulând simțurile. O mască pentru față ar trebui folosită ori de câte ori aveți timp pentru sine. 
2. Măștile faciale sunt utile pentru curățarea profundă.
Doar o mască facială bună poate ajuta la îndepărtarea impurităților care se ascund sub straturile superioare ale epidermei. Unii oameni spun că pielea lor trece printr-o „detoxifiere” atunci când folosesc o mască, deoarece observă modificările pielii. 

  1. Măștile de argilă ajută la desfundarea porilor.
    Mascarea cu un produs care conține argilă bentonită sau argilă caolin ajută la îndepărtarea murdăriei și la absorbția excesului de uleiuri. De asemenea, va ajuta la eliminarea acumulării de celule moarte ale pielii care se acumulează pe pielea noastră. Când îndepărtați toate resturile de pe suprafața pielii, vă va ajuta și la desfundarea porilor, dându-vă aspectul unor pori mai mici și mai strânși.

 4. Măștile faciale dau strălucire pielii tale.
Măștile, în special cele cu mentă, pot ajuta la stimularea circulației sângelui. Procesul de uscare a măștii pe piele și începerea întăririi, împreună cu îndepărtarea măștii, provoacă o dilatare a vaselor de sânge din piele. 
5. Măștile de față ajută și celelalte produse folosite zilnic să acționeze mai bine. Mascarea ajută toate celelalte produse de îngrijire a pielii tale să funcționeze mai eficient. Dacă doriți ca loțiunile de zi, serurile și produsele de noapte să fie absorbite de piele mai rapid și mai profund, atunci este necesară o mască de față. Mascându-vă în mod regulat, vă puteți asigura că produsele de tonifiere, hidratare și protecție vor avea toate performanțe mai bune, oferindu-vă rezultatele pe care doriți să le obțineți într-un ritm mult mai rapid. 
Cât de des ar trebui să folosiți măștile pentru față? Toată lumea ar trebui să introducă masca în regimul de îngrijire a pielii dacă nu a făcut-o deja. Pentru doar câteva minute pe zi, pielea  se va bucura de o transformare vizibilă pe care o poți simți.

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.