Care sunt aromele de parfum alese de soroceni?

0
60

În toate timpurile se considerau sexy diferite mirosuri de parfum. De exemplu, în anii 20 ai secolului trecut, cea mai îndrăgită aroma se considera Shalimar. Parfumul de lemn de santal-vanilie din familia orientală a devenit nu numai un progres în tehnologia de creare a parfumurilor, dar și datorită poziționării corecte pe piață, a câștigat o reputație de parfum extrem de sexy. În prezent fanii acestui miros nu îl mai consideră seducător, ci un miros plăcut pentru sufletul lor.

În anii 70, a avut aceeași soartă parfumul Opiul YSL, care era un simbol al sexualității fără compromisuri și destul de provocator. Dar moda pentru mirosuri s-a schimbat, iar acum Opiul clasic poate părea greu și de modă veche.

La începutul anilor 90, Unisex one CK a fost considerat cel mai sexy parfum, apoi moda a luat din nou o întorsătură, iar în 1999, floralul J ‘ adore Dior a devenit un nou simbol al seducției.

După cum ați înțeles deja, ideile despre sexualitate se schimbă, iar acest lucru afectează și percepția parfumurilor. Astăzi am ales să întrebăm câteva femei din Soroca, care parfum este sexy în viziunea lor și ce anume le atrage la el?

„L’interdit Givenchi are un miros bestial, nici prea dulce, nici prea fresh, mă simt atrăgătoare când miros a el. Plus, mulți mi-au spus că mi se potrivește acest miros”, ne spune Vitalina Nicoară.

„Tiffany& Co  pentru mine miroase foarte frumos. Are o aroma pătrunzătoare care mă însoțește câteva zile, mai are și ambalajul plăcut”, ne zice Iana Iazinschi.

„Lacoste” bărbătesc, îl ador. Are un miros proaspăt care ține pe haină un timp mai îndelungat, afirmă Maria Vasiutinschi.

„L’interdit Givenchi și Carolina herrera good firul  îmi asociază starea sufletului. Îmi plac tare mult aceste parfumuri și îmi ridică buna dispoziție”, ne spune Adelina Dima.

„Viva la Vita, are un miros diferit de altele”, ne zice Cristina Ghervas.

 „Coco Chanel maddmoasele mă caracterizează. Este anume mirosul de care am eu nevoie”, vorbește Maria Gandrabura.

….Există mirosuri pe care subconștientul nostru le percepe cu adevărat ca fiind sexuale. Pentru femei, acestea sunt în primul rând parfumuri florale. Se crede că proprietățile afrodiziac au iasomie, trandafir, floare de portocală. Mirosul oriental este considerat în mod tradițional sexy – o combinație de mosc, chihlimbar, șofran, lemn și chiar puțin condiment.

Pentru a spune foarte simplu, afrodiziacele armonizează sistemul reproductiv, o persoană se simte mai bine, sexualitatea sa naturală se trezește. De exemplu, parfumul Modigliani Siordia parfums conține un procent ridicat de ulei natural de iasomie, deci poate avea un efect afrodiziac asupra persoanei care îl inhalează.

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.