Care este cel mai solicitat cadou personalizat de către soroceni? / GALERIE FOTO

0
82

De multe ori ne dăm întrebarea “Oare ce să-i dăruiesc omului drag la o anumită sărbătoare?”. Cel mai des alegem să dăruim un cadou nu foarte scump, dar să fie memorabil. Astfel sorocenii se pot bucura de prețuri bune și de oferte speciale, inclusiv la agențiile de publicitate “S99 STUDIO DELUXE” și “JOHN PIX”. Aici fiecare locuitor poate să facă din orice obiect unul personalizat.

Am mers direct la ei pentru a afla care sunt totuși cele mai solicitate cadouri personalizate făcute celor dragi de către soroceni. Directorii ambelor companii, ne-au dat același răspuns – cănile și fotografiile. 

„Cele mai întrebate cadouri personalizate sunt cănuțele, pozele tipărite pe pânză naturală și în genere fotografiile. Ramele fotografiilor sunt confecționate din lemn natural de către producătorii autohtoni. Din cauza crizei economice, totuși sorocenii aleg să facă unele cadouri cât mai ieftine, de aceea cănuțele rămân a fi cele mai solicitate”, ne zice Dragomir Sârghi director al agenției de publicitate “S99 STUDIO DELUXE”.

 „La noi cel mai des se comandă cănuțele. Ele fiind la un preț destul de bun, sunt și cele mai solicitate. Mai avem și sticle cu muzică, ele acum sunt la modă. Mai sunt comandate des și breloс-urile, fotografiile pe pânză și cele pe hârtie în ramă, dar și pernuțele, ne spune Irina Petcu”, directoarea agenției “JOHN PIX”.

Dacă în epoca fotografiilor digitale credeți că telefonul mobil este cel mai bun loc de păstrare a fotografiilor, noi vă recomandăm să le tipăriți, fie pe hârtie, pe pânză, căni sau alte obiecte. Astfel păstrați amintirile și îi bucurați pe cei dragi cu ele.

Valeria Prisacari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.