Caravana Festivalul Voluntarilor va începe la Soroca cu o sesiune de informare

0
38

„Festivalul Voluntarilor 2020” este aproape, iar până atunci Caravana festivalului pornește prin republică cu sesiuni de informare. Prima oprire va fi desigur la Soroca. În cadrul sesiunilor de informare participanții vor fi instruiți în privința la modul de aplicare.

Echipa organizatorică invită voluntarii, coordonatorii de voluntari, lucrătorii de tineret, membri ai ONG-urilor și ai instituțiilor gazdă al activității de voluntariat precum și alte persoane active din raioanele: Briceni, Ocnița, Edineț, Dondușeni, Rîșcani, Drochia, Soroca, Glodeni, Florești, Fălești, Bălți, Sângerei la sesiunea de informare, care va avea loc în data de 10 octombrie 2020, ora 11:00 în cadrul Centrului de Resurse pentru Tineri DACIA, Soroca, str. Mihail Sadoveanu 21 (vezi aici cum poți ajunge https://bit.ly/3ittrrl ). Organizatorii își asumă acoperirea cheltuielilor de transport și a pauzei de cafea, informează profesor.md.

Doritorii de a participa urmează să completeze acest formular până la 6 octombrie 2020.

Notă* În contextul situației actuale privind COVID-19, spațiul pentru organizarea instruirii va asigura respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire #COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune. 
Vor fi create condițiile necesare pentru spălatul minuțios al mâinilor;
Vor fi amplasate dozatoare cu soluții dezinfectante;
Se va asigura monitorizarea stării sănătății participanților prin măsurarea febrei;
Fiecare participant va deține mască de protecție personală.

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.

Articolul precedentÎn atenția șomerilor: Au fost scoase la bătaie locuri de muncă plătite cu zeci de mii de lei
Articolul următorVIDEO: Mirosul urât din Soroca continuă să fie subiect de știri și în prezent
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.