Când urmează să fie închisă Cetatea Soroca? Grăbiți-vă să o vizitați, a mai rămas puțin timp! / VIDEO

0
606

În curând arheologii urmează să ia în primire fortăreața medievală, așa că sorocenii și turiștii sunt îndemnați să profite la maxim de perioada cât cetatea mai este deschisă pentru vizitatori.

La conferința de lansare a proiectului, ”Ștefan cel Mare, – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca, Vaslui” a fost prezentat proiectul tehnic de continuare a restaurării cetății medievale.

Unul dintre autorii proiectului a ținut să menționeze că va ține cont de criticile obiective venite din partea specialiștilor în domeniu. 

Fosta conducere a Consiliului Raional Soroca a aplicat cu acest proiect, avându-i ca parteneri de peste Prut, Consiliul Judeţean Vaslui și Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” din municipiul Vaslui. Proiectul este planificat să dureze timp de doi ani, și a început din luna aprilie.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentCum va arăta Cetatea Soroca după a doua etapă de restaurare? / VIDEO
Articolul următorGata cu ploile. Astrăzi va fi cald și…bine
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.