BC „Soroca Baschet” ca juca finala campionatului Republicii Moldova, Liga I

0
56

Doar trei meciuri le-au de ajuns baschetbaliștilor soroceni pentru a-și adjudeca dreptul de a juca finala pentru titlul de campioană în cel de-al doilea eșalon al baschetului moldovenesc. Elevii antrenorului Serghei Crudu au fost net superiori în fața studenților din capitală, iar scorurile înregistrate vorbesc de la sine.

În partida de sâmbăta trecută, care s-a dovedit a fi și ultima dintre cele două competitoare, sorocenii au fost la fel de incisivi ca și în partdele precedente, învingând cu un scor mai mult decât categoric, 117-84. Alexandru Macarov și-a păstrat titlul de cel mai prolific coșgheter, acumulând în acest meci 34 de puncte. Demnă de toată admirația a fost și evoluția lui Nicolae Sinițchii, care a acumulat 30 de puncte. Mihail Sidelnicov și-a înscris la activ 18 puncte. Astfel, după trei victorii consecutive, sorocenii au obținut dreptul de a juca în marea finală, cu medaliile de aur pe masă…Ce-i drept, încă nu se cunoaște numele adversarului pentru titlul suprem or, scorul dintre cele două rivale, BC Sângerei și Școala sportivă din Bălți este de 2-1, în favoare sângerenilor. Să mai menționăm și faptul că primul meci al finalei se va desfășura sâmbătă, 6 aprilie, la Soroca.

(Dan AOLEI)

Articolul precedentPremiile acordate la retragerea din activitatea sportivă majorate până la 50 000 lei
Articolul următor2 mai – termenul limită de depunere a declarației pe venit pentru persoanele fizice
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.