BAC 2017: Candidații au susținut examenul la limba de instruire

0
23

Astăzi a fost susținut examenul de bacalaureat la limba de instruire. În raionul Soroca au fost înregistrați în total 436 de candidați.

Potrivit specialistului principal din cadrul Direcției de Învățământ, Angela Mușenco, ambele examene de BAC s-au desfășurat fără incidente.

Menționăm că în municipiul Soroca au fost deschise două centre de susținere a examenelor de BAC, și anume la Liceul Teoretic „P. Rareş” și altul la Liceul Teoretic „C. Stere”.

La nivel republican, la susținere au fost înscriși circa 19 mii de liceeni, dintre care 15 941 elevi la limba și literatura română, iar 2 819  la limba rusă.

Următoarea probă de examen va avea loc vineri, 9 iunie, la limba străină.

Metodologia de organizare a sesiunii curente de bacalaureat nu a suferit modificări față de cea din anul precedent. Examenul de bacalaureat 2017 se va desfășura în perioada 2-20 iunie.

Articolul precedentSorocenii au aflat condițiile de subvenționare în agricultură pentru 2017
Articolul următor„Întrebați-l pe Dodon…” sau cum a făcut Putin haz pe seama macacului său de companie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.