Autobuzul de pe ruta Rudi-Soroca a revenit pe linie

0
134

Cititorii noștri, locuitori ai satului Rudi, ne-au comunicat că de două zile, microbuzul de pe ruta Rudi-Soroca a revenit. Sătenii se arată mulțumiți, or problemele legate de transportul cu care se deplasau la centrul raional au început încă în luna decembrie.

Deși puțin mai târziu decât a promis pentru un articol la aceeași temă, publicat anterior pe observatorul.md, agentul economic care gestionează această rută a readus unitatea de transport pe linie. Astfel, de la începutul acestei săptămâni, locuitorii satului Rudi călătoresc fără probleme la Soroca.

Reparația rutierei a durat mai mult decât credeam, pentru că am nimerit în perioada sărbătorilor de iarnă. A revenit și șoferul din concediul medical, totul este bine,
ne-a comunicat Valerian Bârlădeanu, șeful întreprinderii, care deservește ruta Rudi-Soroca.

Totodată, antreprenorul a menționat că problemele tehnice se datorează stării drumurilor.

Zi la zi autobuzul circulă pe drumul cela distrus. Un autobus déjà l-am distrus, acesta este al doilea. Sper că vor repara odată drumul”, a menționat domnul Bârlădeanu, cu referire la sectorul de drum Șolcani-Arionești, care constituie cea mai mare parte din traseul parcurs de microbuz pe ruta Soroca-Rudi. 

Rudi harta

Rutiera Soroca-Rudi circulă zilnic. La ora 7.00 aceasta pornește spre central raional, iar la ora 13.00 se întoarce spre Rudi. Distanța între satul Rudi și municipiul Soroca este de cca 40 km.

Citiți un articol la aceeași temă:

https://observatorul.md/social/2018/01/31/40292_de-la-rudi-la-soroca-cu-ce-o-da-domnul

*Acest articol rezultă din implementarea proiectului „Educaţie mediatică pentru democraţie”, susținut financiar de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională USAID și implementat cu susţinerea Centrului pentru Jurnalism Independent şi “Internews” de ziarul „Observatorul de Nord”. Proiectul îşi propune să promoveze jurnalismul cetăţenesc prin implicarea comunităților din raionul Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.