AUDIO: Lilia Pilipețchi – “Lipsa stației de epurare la Soroca este o crimă împotriva întregii ecologii”

0
1313

Noua conducere a municipiului a anunțat, la începutul acestui an că a semnat un alt acord de colaborare pentru construcția stației cu Organizația Internațională pentru Dezvoltare Educațională cu sediul în India reprezentată în Republica Moldova de Fiodor Ghelici, cunoscut activist de la Chișinău.

Principalul punct din acord este construcția Stației de epurare la Soroca, iar lucrările urmau a fi făcute fără a se cheltui bani din bugetul local sau republican. Dar la aproape jumătate de an de la semnarea acordului, autoritățile locale afirmă că pandemia le-a dat peste cap planurile.

În această săptămână “Observatorul de Nord” va difuza un amplu reportaj video, despre povestea stației de epurare de la Soroca realizat în cadrul proiectului ”Servicii publice eficiente la nivel local” implementat de Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT, cu finanțare din partea UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii. Fiți cu ochii pe noi! 

Articolul precedentGunoiștile din satele raionului Soroca, între lege și posibilități
Articolul următorTinerii din Soroca au fost auziți – primăria a dat undă verde pentru cursa de ciclism, cinema în aer liber și ziua salubrității
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.