Au fost propuse patru locații posibile pentru construcția stației de epurare la Soroca / VIDEO

0
612

Ieri la Palatul de Cultură din Soroca, primăria municipiului a organizat o consultare publică în privința construcție stației de epurare a apelor uzate. La consultări au participat locuitori ai municipiului Soroca, ai satului Egoreni, experții companiei „SEURECA” (responsabili de elaborarea Studiului de fezabilitate și a Studiului de Mediu și Impact Social pentru construcția stației de epurare), conducerea municipiului și raionului, etc.

La întrunire s-a vorbit despre necesitatea acestei stații de epurare, așteptate la Soroca de decenii, despre ce s-a făcut până acum și ce mai urmează să se facă. Totodată au fost propuse patru locații posibile pentru construcția stației de epurare la Soroca: între satul Egoreni și Soroca, la Stația de Pompare Nord, la Stația de Pompare Sud și la baza de odihnă situată mai jos de municipiul Soroca. 

Experții au menționat că acestea sunt doar propuneri și că nu s-a luat deocamdată decizia unde va fi construită stația de epurare. Și au îndemnat cetățenii prezenți să-și exprime opinia referitor la acest subiect.

Observatorul de Nord a difuzat în direct consultările publice, priviți secvența de mai jos pentru a afla opiniile specialiștilor, ale autorităților locale și ale cetățenilor prezenți la întrunire.


Articolul precedentSorocenii cu cetățenie română pot călători fără restricții în mai multe țări
Articolul următorTornadă, la 20 de kilometri de Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.