Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului Municipal Soroca din acest mandat

0
131

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Municipal Soroca. Aceasta este ultima întrunire a acestui mandat de consilieri. A fost o ședință extraordinară, cu peste 40 de subiecte pe ordinea de zi.

În general, voturile s-au dat fără mari discuții, deoarece subiectele au fost discutate în detaliu în cadrul ședințelor comisiilor de specialitate. Cu toate acestea, cea mai aprinsă dezbatere de pe ordinea de zi a fost legată de defrișarea copacilor. Urmează să fie tăiați peste 240 de copaci în municipiul Soroca și mulți consilieri s-au exprimat împotriva acestei măsuri, deoarece orașul va rămâne fără vegetație.

Cu toate acestea, argumentele specialiștilor au reușit probabil să convingă aleșii municipali, care au votat în final pentru acest lucru. În linii mari, au fost alocate fmijloace finaciare din Fondul de rezervă pentru cetățenii aflați în situații vulnerabile. La final, doamna primar a municipiului Soroca a mulțumit tuturor consilierilor pentru activitatea și colaborarea lor în acești patru ani.

Mai târziu vom reveni cu secvențe video de la ședință.

Articolul precedentLa Liceul “Constantin Stere” se petrece în mișcare săptămâna europeană a mobilității / VIDEO
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: După patru ani de mandat – conducerea primăriei Soroca și consilierii municipali s-au adunat la ultima ședință în această componență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.