Asociația Obștească ”Angelus Soroca” organizează o Tombolă, pe data de 10 octombrie

0
55

  A.O. ”Angelus Soroca” vă anunță că TOMBOLA care urma să fie organizată în luna mai, pentru persoanele care au direcționat 2% din impozitul pe venit, totuși va avea loc în luna octombrie, de Ziua Internațională a Îngrijirii Paliative (10 octombrie). Doar că din cauza situației create în toată lumea, vacanța peste hotare a fost amânată. Din acest motiv am decis ca în loc de un bilet câștigător să fie 7, unde se va câștiga o excursie de vis la CASTELUL MIMI pentru 7 persoane. Din cauza că la această tombolă nu au reușit să se înscrie mai multe persoane, încă aveți posibilitatea să o faceți.

Mulțumim celor care au contribuit la susținerea acestor persoane, cu banii colectați în urma Campaniei 2% se vor procura cele necesare pentru alinarea durerilor pacienților aflați în suferință. În luna august au fost deserviți 71 pacienți, s-au efectuat 320 vizite la domiciliu. Pacienții au avut parte de ajutor medical, suport psihoemoțional și spiritual.

Cei care doresc să susțină cauza noastră nobilă pot să ne contacteze la numărul de telefon afișat mai jos, orice ajutor e binevenit. Puteți găsi informație și pe pagina noastră de facebook Angelus Soroca sau pe site-ul www.angelus-soroca.org. Mai multe detalii pe adresa: or. Soroca, str. M. Malamud, 10/2 (lângă hotel Nistru)

Tel. 069589838, 069341060, email:angelus.soroca@gmail.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.