Anti-record: 296 cazuri noi de COVID-19, peste 10% din bolnavi sunt lucrători medicali

0
772
Foto: pixabay.com

Alte 296 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate la 10 iunie  în Republica Moldova, după procesarea a 1587. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 10321  cazuri, dintre care 5930 pacienți au fost tratați, iar 371 au decedat.

Din numărul total de cazuri din această zi, 31 sunt lucrători medicali: medici – 4, asistenți medicali – 21, personal auxiliar- 6.

Distribuția cazurilor noi pe regiuni:

În raionul Soroca nu au fost înregistrate cazuri noi de infecție prin Coronavirus.

 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19 la 10 iunie:

Deces 368: Femeie de 80 ani, din raionul Edineț. Internată la data de 7 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: fibrilație atrială cronică.

Deces 369: Bărbat de 57 ani, din raionul Telenești. Internat la data de 8 iunie, la Spitalul Raional Telenești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență cardio-pulmonară.

Deces 370: Femeie de 71 ani, din raionul Dondușeni. Internat la data de 8 iunie, la Spitalul Raional Dondușeni.

Deces 371: Bărbat de 67 ani, din raionul Orhei. Internat la data de 2 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică.

Articolul precedentFundația Siol din Irlanda vine cu o donație și pentru Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Bădiceni
Articolul următorVIDEO: Top 7 cele mai vizionate secvențe de pe canalul nostru de Youtube: de la „Fericiun Crecit” la Irina Rimes
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.