Andrei GUȚU: „Împreună pentru un sat prosper”

0
165

Publicitate electorală. Achitat conform Actului de donație nr.1 din 14.05.2022. 

Sunt candidat la funcția de primar al satului Zastânca, din partea Partidului „Platforma Dreptate și Adevăr”. De profesie sunt manager, Licențiat în Științe Economice. În buletinul de vot mă găsiți cu nr. 6, ultimul.

Ce voi face în calitate de primar: ȘEDINȚE ȘI CONSILII DESCHISE/PUBLICE; ADUNĂRI ALE SATULUI LA LUAREA DECIZIILOR IMPORTANTE ȘI RAPOARTELE ANUALE; AUDIT CE ȚINE DE SITUAȚIA IMOBILELOR; DRUMURI; ALIMENTARE CU APĂ; ACTIVITĂȚI PENTRU TINERET; IMPLEMENTAREA PROIECTELOR START-UP ȘI DE DEZVOLTARE A AFACERILOR; ILUMINARE STRADALĂ; GAZIFICARE; SUPORT PENTRU BĂTRÂNI; RAPORTARE PUBLICĂ; EGALITATE PENTRU CETĂȚENI.
Voi organiza un Grup de lucru capabil să atragă resurse financiare externe, proiecte, granturi, pe care să le implementăm cu succes.

ÎMPREUNĂ PENTRU UN SAT PROSPER!


Articolul precedentVadim CEBAN: Vara gazele vor fi mai scumpe decât toamna
Articolul următorParlamentul a decis: instituțiile publice nu vor fi păzite de organele particulare de pază
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.