Ai între între 14 și 22 de ani? Atunci participă la concursul ”Desen & Echibană”!

0
34

Concursul ”Desen & Echibană”, cu genericul ”Festivalul Mărului anul 2020”, este un concurs realizat în vederea sensibilizării tinerilor față de obiceiurile tradiționale ale poporului nostru, odată ce Festivalul Mărului a primit în Moldova statutul de eveniment național, automat acesta se desfășoară în fiecare an.

Antrenând tinerii să participe la acest concurs prin realizarea practică a unor lucrări (desen & echibană,) se urmărește:
1. Să permită afirmarea și punerea în valoare a personalităților creatoare a tinerilor;
2. Să dezvolte și să stimuleze imaginația tinerilor prin crearea unor lucrări originale și expresive;
3. Cultivarea spiritului de colaborare, întrajutorare și competiție.

Regulament de participare:
1. Concursul se adresează tinerilor de la diferite instituții școlare din municipiu și raion, cu vârste cuprinse între 14-22 ani, ce doresc să realizeze diferite desene și echibane, prin tehnici diferite, lucrările pot fi doar individuale.
2. Depunerea lucrărilor se face până la data de 24 septembrie 2020, ora 17:00 pe adresa: str. Mihai Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, persoană de contact Ciobanu Olesea, tel. 0230 23619;
3. Concursul se va desfășura pe următoarele secțiuni: Echibane realizate în diferite metode și Desene realizate în diferite tehnici.
4. Lucrările se vor semna pe verso: Numele și prenumele tânărului, instituția, localitatea;
5. Lucrările înscrise în concurs nu se restituie;
6. Jurizarea lucrărilor se va face în ziua de 25 septembrie, la ora 12:00. Se vor acorda 3 premii pentru desen și 3 premii pentru echibană.
7. Lucrările participante vor fi dăruite persoanelor cu nevoi speciale (copii și persoane vârstnice) din municipiul și raionul Soroca.

Concursul ”Desen & Echibană”, cu genericul ”Festivalul Mărului anul 2020”, este organizat de Consiliul Raional Soroca și Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Planului de Activități în domeniul Tineret pentru perioada anului 2020 cu suportul financiar exclusiv, din partea Consiliului Raional Soroca.

SURSA: CRT DACIA


Articolul precedentDemocrații din Soroca nu vor la guvernare „cu orice preț”
Articolul următorVIDEO: Incendiu la Cremenciug
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.