Ah, ce veste – de luni, 19 septembrie, prețul unei călătorii în transportul de persoane scade cu … 1 ban

0
898

  Datorită prețului mediu al produselor petroliere, din ultima săptămână, Agenția Națională Transport Auto a stabilit noi tarife plafon care vor fi aplicate la efectuarea transportului rutier de persoane.

   Astfel, prețul unei călătorii scade cu 1 ban, iar noile tarife vor fi aplicate din 19 septembrie și constituie: în traficul interraional, pentru categoria de confort I,  0,96 lei/km pentru un pasager, iar pentru categoria de confort II – 0,85 lei/km pentru un pasager. și 0,95 lei/km pentru un pasager, în traficul raional, pentru categoria a II de confort și 1,06 lei/km pentru un pasager, pentru categoria de confort I.

.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentIzvorul de “la ulmi”. Cine din voi a băut apă din el? / VIDEO
Articolul următorCea mai bună metodă să tai un ardei gras! Și câteva curiozități puțin cunoscute
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.