Adolescentul motociclist de la Soroca a fost dus cu AVIASAN-ul la Chișinău

0
2818

Adolescentul de 17 ani, care a suferit în urma accidentului de sâmbătă de la intrarea în municipiul Soroca, a fost dus în noaptea spre duminică cu Serviciul republican AVIASAN la Chișinău. Băiatul este internat la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău.

Acesta este internat în secția de reanimare și se află în stare gravă, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu. Amintim că sâmbătă, după masă, la intrarea în municipiul Soroca de pe strada Ocolirii, un motociclist s-a tamponat cu un microbuz marfar. Versiunea preliminară a accidentului este că microbuzul venea de pe un drum secundar și urma să intre în satul Zastânca, iar motociclistul se deplasa pe drumul principal spre oraș, și nu a reușit să evite impactul cu transportul ce trebuia să-i cedeze trecerea.

Motociclistul în vârstă de 17 ani a fost internat atunci în stare gravă în secția reanimare cu politraumatism, traumă cranio-cerebrală închisă, comă, multiple fracturi ale oaselor feței. Poliția informează că motocicleta era fără număr de înmatriculare.

Articolul precedentLa Căinarii Vechi s-a deschis sezonul festivalurilor din raionul Soroca / VIDEO
Articolul următorXenia Luchian, elevă a liceului ”Constantin Stere”, printre premianții olimpiadei de limbă română
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.