Activități pentru copiii din Soroca la Biblioteca “Steliana Grama”

0
133

Ieri a avut loc o activitate literar-muzicală “Copilărie – lume de poveste”, în incinta Bibliotecii pentru copii “Steliana Grama”. Copiii au recitat poezii, au cântat, precum și a fost susținut un spectacol muzical “Scufița Roșie”.

La activitate au participat copiii de la grădința nr.6, grădința nr.17 și nr.1, Școala de arte „Eugeniu Coca”, Corul de copii “Doremicii”, conducător Angela Rezuș, Liudmila Damașcan, profesoară de pian, Tudor Tarușov, maestru de concert. Toți copiii care au fost implicați în organizare sunt beneficiari ai bibliotecii.

Maria Purice, șefa Bibliotecii pentru copii “Steliana Grama” ne-a spus că măsura face parte din șirul de activități din luna iunie dedicate copiilor. “Vara avem un program foarte divers. Organizăm foarte des asemenea activități și îndemnăm toți copiii să participe în cadrul lor. Printre cei mai activi copii ai bibliotecii îi pot menționa pe Otilia Țușca de la liceul “P. Rareș” și Bogdănel Tomac de la „C. Stere”, care ne ajută în permanență”.

Menționăm că în perioada 4-10 iunie la bibliotecă au fost desfășurate activități destinate poetei Steliana Grama. Pe parcursul verii instituția publică va organiza evenimente pentru copii, cum ar fi lecturile verii, concurs de desene “Orașul meu”, concursul de poezie „Orașul meu natal”, excursii și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.