Acțiunea de caritate „Dăruiește cu Căldură” aduce cu zăpada de astăzi multă căldură în sufletele a zeci de copii / VIDEO

0
416

Astăzi, 20 noiembrie 2022, lângă Palatul de Cultură din Soroca are loc acțiunea de caritate “Dăruiește cu căldură”. Sorocenii au fost îndemnați să doneze hăinuţe, încălțăminte, jucării și alte bunuri necesare pentru familiile cu copii.

 

Multe persoane s-au bucurat de această acțiune de caritate, ce prinde bine familiilor în perioada complicată prin care trec. Evenimentul a ajuns la a treia ediție și este organizat de Consiliul Raional al Părinților, Direcția Învățământ Soroca, Consiliul Raional Soroca în parteneriat cu Rotary Club Soroca.

Cei care au haine și încălțăminte pe care nu le mai poartă copiii, sunt îndemnați să le aducă la această acțiune de caritate ce se desfășoară în continuare. Evenimentul de binefacere în susținerea familiilor nevoiașe „Dăruiește cu Căldură” a adus cu zăpada de astăzi multă căldură în sufletele a zeci de copii.


Articolul precedentPielea de găină, Lacrimile, Pierderea memoriei, Tresaritul in timpul somnului – să mulțumim organismului pentru ele
Articolul următorSoroceni celebri: Eugen Popușoi din satul Cosăuți – primul dintre ucenicii marelui Testemiţanu / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.