A încercat să aplaneze conflictul dintre mama sa și tatăl vitreg… cu un topor. Victima a decedat la spital

0
730
  Un bărbat din Florești a fost condamnat la 9 ani de închisoare, după ce și-a bătut tatăl vitreg, care a decedat peste două săptămâni la spital. Sentința a fost pronunțată pe 22 martie, de magistrații Judecătoriei Soroca. Totul s-a întâmplat după o ceartă apărută între mama sa și victimă, pe care inculpatul a încercat să o aplaneze, scrie echipa.md

 Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în noaptea spre 5 februarie, când bărbatul, împreună cu mama sa și tatăl vitreg, acasă, stăteau la masă și consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, între femeie și victimă s-a iscat o ceartă. Inculpatul a intervenit pentru a calma spiritele, însă tatăl vitreg al acestuia a început să-l înjure. În cadrul conflictului, inculpatul a luat un topor și a lovit victima în regiunea capului, scrie Deschide.md.

Ca urmare, tânărul a încercat să-i acorde primul ajutor medical tatăului său vitreg și a apelat la Serviciul 112. La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței care a preluat bărbatul și l-a transportat la spital. Peste două săptămâni, ca urmare a traumelor primite, bărbatul a decedat.

Fiind audiat, tânărul și-a recunoscut integral vina.

În cadrul ședinței de judecată, procurorul a pledat pentru numirea pedepsei sub forma de închisoare pe un termen de 9 ani ani, cu încasarea cheltuielilor de judecată.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentHai la fotbal! Mâine echipele sorocene au meciuri în Campionatul Republicii Moldova, Liga a 2-a
Articolul următorLa Drochia renaște muzica folk / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.