A amenințat cu moartea o jurnalistă și acum riscă o amendă de 37.500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani

0
59
Foto: pixabay.com

  O tănără de 20 de ani din Strășeni, care a amenințat cu moartea o jurnalistă de televiziune din Chișinău, pe motiv că aceasta a reflectat în presă un caz de omor înfăptuit de prietenul ei, trimisă în judecată. Tânăra riscă până la trei ani de închisoare, anunță PCCOCS.

 Amenințarea cu moartea a fost comisă de către tânără prin mesaje trimise de pe diverse conturi ale rețelei sociale Facebook, în 2018, timp de aproape jumătate de an.  Jurnalista a considerat aceste amenințări reale, dat fiind faptul că inculpata să află în relație de prietenie cu un deținut care își ispășește pedeapsa în închisoare pentru un omor, pe care ea l-a mediatizat, iar la aceasta se adaugă limbajul dur al mesajelor de amenințare pe care le-a primit.

Tânăra inculpată are vârsta de 20 de ani și este originară din raionul Strășeni. Aceasta are studii medii, nu este căsătorită și nu a fost sancționată pentru fapte penale până acum. Dacă vinovăția acesteia îi va fi dovedită în instanța de judecată, prin probele prezentate de procurorul PCCOCS, tânăra riscă o pedeapsă sub formă de amendă de până la 37.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

 

 


Articolul precedentJurnalista Anișoara Loghin se mărită cu fotbalistul Radu Gânsari
Articolul următorTotuși, Ucraina lasă o portiță deschisă. Află pentru cine.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.