A amenințat cu moartea o jurnalistă și acum riscă o amendă de 37.500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani

0
57
Foto: pixabay.com

  O tănără de 20 de ani din Strășeni, care a amenințat cu moartea o jurnalistă de televiziune din Chișinău, pe motiv că aceasta a reflectat în presă un caz de omor înfăptuit de prietenul ei, trimisă în judecată. Tânăra riscă până la trei ani de închisoare, anunță PCCOCS.

 Amenințarea cu moartea a fost comisă de către tânără prin mesaje trimise de pe diverse conturi ale rețelei sociale Facebook, în 2018, timp de aproape jumătate de an.  Jurnalista a considerat aceste amenințări reale, dat fiind faptul că inculpata să află în relație de prietenie cu un deținut care își ispășește pedeapsa în închisoare pentru un omor, pe care ea l-a mediatizat, iar la aceasta se adaugă limbajul dur al mesajelor de amenințare pe care le-a primit.

Tânăra inculpată are vârsta de 20 de ani și este originară din raionul Strășeni. Aceasta are studii medii, nu este căsătorită și nu a fost sancționată pentru fapte penale până acum. Dacă vinovăția acesteia îi va fi dovedită în instanța de judecată, prin probele prezentate de procurorul PCCOCS, tânăra riscă o pedeapsă sub formă de amendă de până la 37.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.