Soroceanca Olivia Atamaniuc a câștigat medalia de bronz la campionatul european de baschet

0
622

  O veste bună a venit din Andorra, unde s-a desfășurat campionatul Europei la baschet printre echipele de fete U-18. Selecționata Republicii Moldova a ocupat locul 3 și a intrat în posesia medaliilor de bronz.

Altfel, din selecționata Republicii Moldova a făcut parte și soroceanca Olivia Atamaniuc, care a făcut primii pași în baschet sub îndrumarea antrenorului Serghei Crudu. „Este pentru prima dată în ultimii peste 20 de ani când o selecționată moldovenească de baschet urcă pe podium. Cu atât mai important este acest succes pentru noi or, Olivia a fost una din jucătoarele de baza ale selecționatei”, ne-a spus antrenorul… Începând cu următorul sezon baschetbalistic, Olivia Atamaniuc va evolua pentru echipa orașului Brașov.

Pe de altă parte, vă informăm că titlul de campioană a fost câștigat de selecționata Ciprului, urmată pe podium de formația Maltei. În meciul pentru locul 3, selecționata RM a învins gru, scor 44-41, echipa gazdă, selecționata Andorrei.

FOTO: A treia din stânga (cea mai înaltă) – Olivia Atamaniuc.


Articolul precedentTăticul modern
Articolul următorDiplome și premii bănești pentru campionul mondial, Alexandru Solovei, și primul său antrenor, Serghei Tâmco
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.