Cum a afectat Covid-19 modul de a petrece timpul liber?

0
148

Pandemia Covid-19 a afectat modul de viaţă al fiecărui om. Un factor important al vieţii de zi cu zi este timpul liber. Acesta a fost afectat în mod diferit la fiecare om în parte. Din cauza pandemiei multe lucruri au fost interzise.

Timpul liber s-a mărit, dar, în acelaşi timp, şi posibilităţile de a-l petrece au fost limitate. Unul dintre plusurile obţinute în urma epidemiei este mai mult timp petrecut cu familia. Unul dintre dezavantaje este restricţionarea activităţilor extraşcolare: dansul, sporturile, şahul ş.a.

Dansul popular este activitatea mea preferată înafara școlii. Din cauza interdicțiilor nu mai pot merge la repetiții, astfel am mult timp liber pe care nu ştiu cum să-l folosesc.
În trecut, înainte de apariţia lui Covid-19, aveam parte de diferite concerte, competiţii, parade şi multe alte activităţi culturale. Mă distram cu prietenii şi mereu aveam parte de noi experiențe.

Acum nu pot să mai practic cercul de dans. Încerc să-mi umplu timpul cum reuşesc.
Din cauza Coronavirus mulţi tineri au nimerit în aceeași situație ca mine. În general cred că această epidemie poate afecta caracterul moral şi modul de a gândi al copiilor și are mai mult un caracter negativ asupra omenirii.

Ion Cobasiuc, elev în clasa a VIII-a la Gimnaziul Racovăț

Acest articol este elaborat în cadrul parteneriatului dintre Bilioteca publică sătească Nr.1 Racovăț și Cercul tinerilor condeieri de la Gimnaziul Racovăț.


Articolul precedentÎn 2020, ADR Nord a valorificat 37.000.000 lei și a atras investiții în valoare de 175.200.000 lei, inclusiv în raionul Soroca
Articolul următor13 candidați pentru o funcție de judecător la CEDO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.