EVENIMENT. Ziua Națională a Culturii va fi sărbătorită la Soroca

0
320

Ziua Națională a Culturii, marcată în fiecare an în ziua nașterii marelui poet român Mihai Eminescu, va fi sărbătorită la Soroca vineri, 18 ianuarie. Evenimentul va avea loc în sala de concerte a Palatului de Cultură cu începere la ora 13.00.

În cadrul sărbătorii, vor fi înmânate diplome din partea Ministerului de resort și a autorităților publice locale. De asemenea, cei care păstrează și promovează cultura națională vor oferi un spectacol de cântece și dansuri populare și moderne.

Evenimentul este organizat de Secția Cultură și Turism a Consiliului raional Soroca. Accesul este liber pentru toți doritorii.

Iată programul sărbătorii:


Articolul precedentEcoul sărbătorilor. Vă felicită Ansamblul folcloric cu titlu model „Băcițele” din comuna Căinarii Vechi, Soroca
Articolul următorMâine la Soroca va fi vernisată expoziția “În cătușele Siberiei”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.