Soroceanca Ada Odajiu a câștigat trei medalii la Cupa deschisă a Chișinăului la jocul de dame!

0
463

Ai noștri ca brazii!

 Una din cele mai cunoscute sportive din Soroca, Ada Odajiu, a mai obținut un succes răsunător – la Cupa deschisă a Chișinăului la jocul de dame reputata soroceancă a câștigat două medalii de aur și o medalie de argint.

 Astfel, Ada Odajiu a fost cea mai bună în competiția la jocul de dame clasic printre veterani și la jocul de dame-64 rapid, la fel printre veterani, iar la jocul de dame-64 rapid, printre toți participanții, a intrat în posesia medalii de argint. Să menționăm și faptul că, la Cupa Chișinăului au participat cei mai buni sportivi, la jocul de dame, din mai multe localități ale Republicii Moldova.

 De altfel, peste câteva săptămâni, doamna Odajiu va face o deplasare în Turcia, orașul Alania, unde se va desfășura campionatul mondial la jocul de dame printre veterani, unde își va apăra titlurile câștigate în anul trecut. Vă reamintim că, la competiția mondială din anul trecut soroceanca Ada Odajiu a câștigat medaliile de aur la jocul de dame clasic și printre veterani, iar la jocul de dame rapid a intrat în posesia medaliei de argint! Succes și în acest an! (Dan AOLEI)


Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Soroca, Cureșnița Veche, Inundeni și alte localități
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Cubolta, Temeleuți, Gura Căinarului și alte localități
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.