Depune jurământul și obține certificatul de naștere românesc cu JustConsult – doar cu 1000 de lei, fără deplasări în România

0
32

Știai că obținerea pașaportului românesc poate fi amânată luni sau chiar ani de zile dacă nu reușești să transcrii actele de stare civilă? Fără aceste transcrieri nu vei putea obține pașaportul, buletinul de identitate sau alte documente oficiale românești. 

În multe orașe din România, obținerea unei programări poate dura luni de zile. Acest lucru este cauzat de lipsa personalului și de numărul mare de cereri. Pregătirea unui dosar pentru transcriere nu este întotdeauna simplă. Actele trebuie să fie completate corect, iar orice greșeală sau document lipsă poate întârzia și mai mult procesul.

În cazul în care reușești să obții o programare, trebuie să te deplasezi personal în orașul unde vei transcrie actele. Aceasta implică drumuri lungi, costuri suplimentare și timp pierdut.

Ce faci dacă nu poți sau nu vrei să pleci în România pentru transcrierea actelor?

JustConsult îți oferă o soluție completă și accesibilă, chiar aici, în Republica Moldova. Cu doar 1000 de lei poți beneficia de programarea la jurământul de cetățenie română și transcrierea certificatului de naștere direct la un Consulat al României din Moldova.

Procesul de pregătire a dosarelor pentru jurământul cetățeniei române sau pentru transcriere certificat de naștere în românesc poate fi complicat, dar cu JustConsult nu trebuie să îți faci griji pentru documentele necesare sau pentru erorile birocratice. Ne ocupăm de verificarea și completarea tuturor actelor, astfel încât totul să fie în ordine la depunerea dosarului.

Ce trebuie să știi despre schimbările în Legea cetățeniei române?

Dacă mai stai pe gânduri, ține cont că Legea cetățeniei române a fost modificată. Așadar, copiii de peste 14 ani trebuie să participe la jurământ. Astfel, dacă ai copii care au redobândit cetățenia română împreună cu tine, trebuie să te asiguri că și aceștia vor participa la ceremonia jurământului.

Deși ai la dispoziție un an pentru a te programa la jurământ, această perioadă nu mai poate fi prelungită, conform noilor reglementări. În cazul în care nu reușești să depui jurământul într-un an, va trebui să reiei de la început întregul proces de redobândire a cetățeniei române.

Dacă, după 1 septembrie 2024, obții cetățenia română și îți stabilești domiciliul în străinătate, va trebui să obții un pașaport românesc cu menționarea țării de domiciliu în termen de trei ani de la obținerea cetățeniei. Neperfectarea pașaportului în termenii stabiliți poate duce la amenzi și dificultăți în perfectarea ulterioară a actelor românești.

Programează-te acum cu doar 1000 MDL

Profită acum de oferta JustConsult și obține programare la jurământ și transcrierea certificatului de naștere cu doar 1000 de lei. Oferta este valabilă până la 31 octombrie 2024!

Sună la 022 99-78-79 și solicită oferta sau completează formularul online pe justconsult.md și un specialist te va contacta în cel mai scurt timp. Nu lăsa birocrația să-ți complice procesul de obținere a documentelor românești! Alege JustConsult pentru o soluție rapidă, eficientă și sigură.


Articolul precedentQUIZ: Vezi câd de bine cunoști obiectivele turistice!
Articolul următor14 trăsături definitorii ale zodiei Balanță: corectitudine, armonie și căutare de echilibru
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.