Premierul Dorin Recean: Cabinetul muncește pentru a apropia ziua aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană / VIDEO

0
171

  Astăzi, 13 iunie, primul ministru al Republicii Moldova, Dorin Recean, a fost într-o vizită de lucru în raionul Soroca. Șeful executivului s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice locale,  al serviciilor desconcentrate din raion și cu mai mulți oameni de afaceri din teritoriu.

  Oficialul a mai vizitat Incubatorul de Afaceri din Soroca, complexul de agrement „Eco Village” din satul Egoreni, Cafeneaua „Coffeein”, întreprinderea „Rultehcom” din Șolcani, dar și Grădinița de copii din satul Rublenița, unde a fost amenajat un teren de joacă, în cadrul proiectului „Satul European Expres”.

  Dorin Recean a fost și protagonistul emisiunii „Observatorul”, în cadrul căreia a povestit despre activitatea cabinetului de miniștri, despre agenda internațională din ultimele zile, despre calitatea reformelor din justiție, despre rolul Republicii Moldova în reconstrucția Ucrainei, despre construcția podului Cosăuți-Yampil, despre construcția drumului Șolcani-Otaci, despre planurile imediate și de perspectivă ale cabinetului pe care îl conduce și a venit cu un îndemn către soroceni de a participa la Referendumul constituțional din 20 octombrie 2024, privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, de rezultatul căruia depinde soarta noastră, a copiilor și nepoților noștri… Vă propunem să urmăriți emisiunea „Observatorul”. Vizionare plăcută!  


Articolul precedentSatul Vădeni scăldat în flori și-n mii de culori / VIDEO
Articolul următorComemorarea Eroilor Români în Ziua Înălțării Domnului la Stoicani / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.