Nouă elevi de la LT „Constantin Stere” au devenit laureați ai Concursului republican de fizică „In memoriam Mihai Marinciuc”

0
510

Universitatea Tehnică din Moldova a organizat, pentru a 12-a oară!, Concursul republican de fizică în memoria celui care a fost Mihai Marinciuc. Și, pentru a câta oară!, printre cei mai buni au fost elevii Liceului Teoretic „Constantin Stere din Soroca!

Astfel, cu Diplomă de merit Gradul doi a fost menționată Irina Gârbu, iar Milena Sîli și Teodora Ursachi au intrat în posesia Diplomelor de merit gradul III. Diplome de Mențiune au primit Sofia Porombac, Ecaterina Romanciuc, Ianita Chirița, Vitalia Lupu, Iulia Plop și Mihai Pânzaru… Este foarte important să menționăm că, LT „Constantin Stere”, a ocupat locul IV în clasamentul pe licee, fiind înaintea multor altor instituții de prestigiu din capitală și din republică! Cinste și slavă elevilor și profesorilor, care ne duc faima!

 


Articolul precedent„Cântare iubirii” – noua carte de Veronica Pîrlea-Conovali lansată la Biblioteca Municipală din Soroca / VIDEO
Articolul următorUn Volkswagen tamponat a distrus peretele unei case
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.