Grădinița de copii din satul Hristici are acoperiș nou, care a costat 898.000 de lei

0
50
     Guvernul Republicii Moldova a alocat 898.000 de lei pentru schimbarea acoperișului Grădiniței de copii din satul Hristici, în cadrul Programului Național „Satul European”. La evenimentul de recepție a lucrării a fost prezent și domnul Mihail Croitoru, directorul Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală.
  Acesta a menționat că, „Proiectul reflectă sprijinul autorităților în crearea condițiilor mai bune pentru dezvoltarea localităților și în special a copiilor. Astfel, sperăm că în localitățile din Moldova vor veni tot mai multe familii tinere”.
  Grădinița de copii din satul Hristici este frecventată de 23 de copii.
  Amintim că, raionul Soroca beneficiază de 18 proiecte prin Programul Național „Satul european”. Valoarea totală a acestora este de peste 62 milioane de lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. (FOTO: Veaceslav Burlacu)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Fii primul: colectează și depozitează separat deșeurile din plastic” / VIDEO
Articolul următorFără glumă, de la 1 aprilie, pentru mai multe categorii de populație vor crește alocațiile lunare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.