Au ieșit pentru prima dată pe scenă copilașii de la cercul de teatru „Micul Actor”

0
1202

Recent, copilașii de la cercul de teatru „Micul Actor” de la Centrul de Creație pentru Copii și Adolescenți „Speranța” din Soroca, au jucat pentru prima dată un mini spectacol. Picii, fiind la început de cale teatrală, pe scenă s-au comportat ca niște actori adevărați. Ana Tanase, tânăra specialist dar și conducatoarea cercului de teatru „Micul Actor” alături de copilașii din grupa I, au reușit să aducă pe cei prezenți în lumea poveștilor. 

Timp de două luni, am montat mini spectacolul „Scufița Roșie” pentru copilașii din grupa I. Deși în grupă sunt 15 copilași, doar nouă din ei s-au prezentat în spectacol. Este primul meu spectacol organizat, după care vor urma încă două spectacole: spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” care va fi prezentat de grupa 2 și „Soacra cu trei nurori” care va fi prezentat de grupa 3. Am depus și depun mult suflet în tot ceea ce privește organizare și realizare. Mi-a plăcut mult și îmi place că copilașii sunt bravi și ascultători”, ne-a povestit Ana Tanase, tânăra specialist, conducatoarea cercului de teatru „Micul Actor”.

După spectacol, copiii au avut parte și de câteva surprize. S-au distrat, au dansat, dar și s-au jucat cu baloanele colorate.


Articolul precedentIMPORTANT! Vom plăti pentru gaze 12 lei m.c, 14 lei m.c, 17 lei m.c. sau 24 lei m.c, în dependență de categoria de vulnerabilitate energetică
Articolul următorCostul curentului electric va fi de 3,3 lei/kWh sau 3,7/kWh, în dependență de categoria de vulnerabilitate energetică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.