Studioul „Media Ton” din Soroca te invită la concert

0
63

Studioul „Media Ton” conducătorul Ruslan Zabolotnîi de la Centrul de Creație al copiilor și adolescenților „Speranța” din Soroca, invită toți sorocenii la un concert dedicat anotimpului frumos toamna. Intrarea este liberă, toți doritorii sunt aștepați în data de 11 noiembrie, la palatul de cultură, în sala mică la etajul I. 

„Participă cei mai talentați copii, care au reușit să învețe cântece și au frecventat orele. În recital vor fi diferite piese: despre toamnă, natură, despre țară, despre părinți și profesori. Vor participa și două grupe de elevi care frecventează cercurile de dans al centrului nostru, iar la final va fi și un recital de poezie”, ne-a povestit Ruslan Zabolotnîi, organizatorul și conducătorul studioului „Media Ton”.

Concertul „Toamna Aurie – Dulce Feerie” este organizat pentru prima dată. Până acum, se organizau doar concursuri.


Articolul precedentAtenție, capcană! Escrocii promit 60.000 de lei într-un „proiect investițional”, iar drept „momeala” sunt folosite și persoane publice /VIDEO/
Articolul următorFemeile vor putea avea dreptul de a realiza venituri în perioada concediului de maternitate și, totodată, de a beneficia de indemnizația de maternitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.