Unde pot sorocenii dona ajutoare pentru refugiații ucraineni?

0
717
fotografie simbol

Autoritățile publice locale informează că la Direcția Asistenta Socială și Protecția a Familiei (mun. Soroca, str. Independentei, 8) este organizată recepționarea ajutorului umanitar pentru refugiații din Ucraina zilnic între 8:00-17:00. Pentru detalii puteți apela la tel 0 230 22548, anunță Vladimir Nicuță, șeful, DASPF.

Totodată și Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca, roagă sorocenii să întindă o mână de ajutor refugiaților din Ucraina. “Primăria mun. Soroca anunță că donațiile de haine le puteți face la Incubatorul de Afaceri, iar produsele alimentare se vor colecta la Hotelul Central, Hotelul “Europa”, Hotelul “Vila de Nord”. Vă mulțumesc pentru deschidere şi Vă rugăm ajutați aceşti oameni, care acum au nevoie mai mult ca oricând. Orice donație este binevenită.”


Articolul precedentAtenție, nu vă panicați! Un convoi al OSCE, din care fac parte și automobile blindate, vor trece pe traseul Ocnița-Chișinău
Articolul următorEmisiunea „W”: Autoritățile trebuie să vândă bunurile publice sau să investească în ele? / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.