Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
47

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Se așteaptă deconectări ale energiei electrice în Soroca, Volovița, Rublenița, Vărăncău, Șeptelici și alte localități , cu 1356 vizualizări.

S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.

Locul 6: Cum a început construcția podului peste Nistru, de la Cosăuți – Iampil? / VIDEO , cu 1400 vizualizări.

Ucraina anunță că a început construcția podului peste Nistru, între Iampil și Cosăuți. Acest pod este o alternativă așteptată de mulți ani, fiind parte a unui traseu ce va lega Chișinăul de Kiev, și care va ocoli regiunea transnistreană, trecând pe lângă Soroca.

Locul 5: Un bărbat a fost ucis la o stână din Alexandru cel Bun, poliţia a reţinut pe urme fierbinți suspectul, cu 2040 vizualizări.

În dimineața zilei de astăzi, 23 februarie, în jurul orei 07:00, polițiștii din Soroca au fost sesizaţi despre faptul că la o stână dintr-o localitate din raion se află cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă. Imediat la faţa locului s-au deplasat membrii grupului operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca în comun cu procurorul de serviciu. Forţele de ordine au stabilit că victima s-a dovedit a fi un bărbat, în vârstă de 57 de ani locuitor al raionului Soroca.

Locul 4: Am mers la Cosăuți să vedem cu ochii noștri cum se construiește podul peste Nistru / VIDEO, cu 3041 vizualizări.

Autoritățile ucrainene, anunță că au început lucrările la podul ce va trece peste Nistru și va lega satul Cosăuți de orașul Yampil. Podul va fi situat între sat și mănăstirea Cosăuți, în preajma Stației de pompare a apei. Angajații de aici, văd lucrările la pod ca în palmă.

Locul 3: Mesajul celor 20 de familii din locuințele sociale pentru autoritățile publice locale / VIDEO , cu 3149 vizualizări.

La ședința Consiliului Raional Soroca, din 17 februarie 2022, familiile care riscă să rămână fără locuințele sociale au venit cu un mesaj pentru conducerea raionului și consilierii raionali.

Locul 2: De aproape doi ani, Elena Diaconu continuă cu disperare să își caute fiica dispărută la Soroca! / VIDEO , cu 8291 vizualizări.

Irina Pahari a dispărul la 11 aprilie 2020. În ziua aceea după spusele mamei, a fost externată din Spitalul Raional Soroca “Anatolie Prisăcari” și de atunci nu a mai văzut-o nimeni.
Mama Irinei încă continua să spere că totuși cineva i-a văzut fata sau cunoaște unde poate fi. Dacă deține-ți vreo informație din timpul când a fost spitalizată sau chiar ceva mai recent, rugăm să o apelați pe mama Irinei ( tel. 069674116).

Locul 1: Ecoul războiului Ruso-Ucrainean ajunge și în raionul Soroca , cu 8719 vizualizări.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că a decis să desfășoare ceea ce el a numit „o operațiune militară specială pentru a proteja Donbasul”. Putin susține că a luat decizia după ce, în ajun, liderii separatiști din estul Ucrainei i-au cerut să le ofere asistență militară împotriva armatei ucrainene. În mai multe localități din raionul Soroca, s-a auzit de dimineață ecoul exploziilor din Ucraina.


Articolul precedentOlga Gherghelijiu la „Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Articolul următorAtenție, nu vă panicați! Un convoi al OSCE, din care fac parte și automobile blindate, vor trece pe traseul Ocnița-Chișinău
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.