Ce au discutat transportatorii cu conducerea municipiului Soroca în privința majorării tarifelor la transportul public? / VIDEO

0
815

Transportatorii din municipiul Soroca cer primăriei să majoreze tariful pentru transportarea cetățenilor până la 4 lei. La întrunirea care a avut loc la primărie, transportatorilor li s-a amintit de promisiunile de acum un an, când prețul a fost majorat de la 2 lei la 3 lei, cu condiția respectării graficului stabilit și îmbunătățirea condițiilor de transportare a oamenilor.

Situația se complică deoarece atât transportatorii cât și autoritățile declară că nu au alternative, oricare decizie ar fi aprobată, va nemulțumi fie pasagerii sau transportatorii. Amintim că acum un an, la începutul lunii februarie Consiliul Municipal Soroca a aprobat proiectul inițiat de Lilia Pilipeţchi, primarul municipiului Soroca, de majorare a tarifelor pentru transportul public din Soroca. Vedeți mai jos ce au discutat astăzi transportatorii și autoritățile publice locale.


Articolul precedentCare sunt aromele de parfum alese de soroceni?
Articolul următorGreva transportatorilor de pasageri s-a terminat, iar semnele de întrebare mai persistă.
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.