Primăria Redi-Cereșnovăț angajează specialist pentru reglementarea regimului funciar

0
59

Primăria satului Redi-Cereşnovăţ ANUNŢĂ CONCURS pentru ocuparea  funcției vacante de specialist pentru reglementarea regimului funciar, 0,5 unitate de funcție.

Pentru a râvni la această funcție, candidații trebuie să fie cetățeni al Republicii Moldova; să nu atingă vârsta  necesară obținerii dreptului la pensie pentru limita de vârstă; să aibă studii superioare sau medii de specialitate; să aibă cunoștințe de operare la calculator, Word, Excel.

Documentele ce urmează a fi prezentate:

  1. a) formularul de participare;
  2. b) copia buletinului de identitate;
  3. c) copia actelor de studii;
  4. d) copia carnetului de muncă;
  5. e) copiile certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare pentru ultimii 3 ani, dacă sunt;
  6. f) declarația pe propria răspundere că în termen de 10 zile de la data care a fost declarat învingător să prezinte cazierul judiciar.

Documentele urmează a fi prezentate la comisia de organizare a concursului, care se află în localul primăriei Redi-Cereşnovăţ, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului.

Relaţii la tel. 023040238, 067207275.


Articolul precedentPrimăria Rublenița angajează specialist în reglementarea regimului proprietății funciare.
Articolul următor1518 persoane infectate și 25 decese au fost înregistrate astăzi. În raionul Soroca – 4 persoane infectate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.