53 de țări se află pe „lista neagră” a RM. Printre acestea, România și Ucraina

0
102
Foto: pixabay.com

 Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a publicat lista statelor pentru care este stabilit regimul de autoizolare de 14 zile, la intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Drept urmare, cetățenii din următoarele state vor fi obligați să stea în autoizolare pentru 14 zile după intrarea în Republica Moldova:

 În listă se află câteva țări în care se află un număr semnificativ de cetățeni moldoveni, precum Franța, Israel, SUA, România, Spania și Ucraina. Pe de altă parte, în această listă nu se regăsește Federația Rusă, desi în această țară numărul de infectări este foarte mare.

Amintim că în luna august autoritățile au eliminat regimul de autoizolare de 14 zile la intrarea în Republica Moldova pentru persoanele din țările în care rata de infectare cu COVID-19 este redusă.


Articolul precedentCOVID-19: +358 cazuri de infectare și +4 decese
Articolul următorȘi toamna va fi ca vara
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.