21 de agenți de penitenciare de la Soroca au depus astăzi jurământul / GALERIE FOTO

0
1474

Astăzi la Penitenciarul nr. 6 din municipiul Soroca a avut loc solemnitatea de depunere a jurământului a 21 de agenți de penitenciare. Aceștia au jurat în fața conducerii instituției, a oaspeților și colegilor că vor respecta constituția și legea.

După care au fost felicitați pentru depunerea jurământului de credință și maturitatea profesională de care dau dovadă. Vă propunem să vedeți o galerie foto de la eveniment, iar în curând pe www.observatorul.md veți putea vedea și secvențe video de la solemnitate.

CITEȘTE ȘI:

Eveniment solemn la Penitenciarul nr.6 din Soroca “Jur să respect drepturile și libertățile fundamentale ale omului” / VIDEO


Articolul precedentÎn atenția foștilor patentari: Termenul de solicitare a compensației a fost prelungit până pe 15 septembrie.
Articolul următorProgrese semnificative în drumul către UE: Moldova a înregistrat o medie de 4,24 puncte din 5 în implementarea reformelor
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.