+195 cazuri de COVID-19 în republică, inclusiv în raionul Soroca, sunt confirmate astăzi

0
1330
Foto: pixabay.com

Alte 195 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1720 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 18 666 cazuri, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

În același timp, din numărul total de infectați, 11 936 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 624 au decedat în urma complicațiilor provocate de virusul de tip nou.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate 4 cazuri noi de Coronavirus. Numărul total de infectări este de 631, dintre care 18 pacienți au decedat, iar 509 s-au recuperat.

Distribuția cazurilor pe republică:

 

Totodată, ministerul informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 616: Bărbat de 76 ani, din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 1 iulie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

 

Deces 617: Femeie de 73 ani, din r-nul Drochia, internată la IMSP SR Drochia, pe 3 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat.

 

Deces 618: Femeie de 68 ani, din mun. Chişinău, internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe 26 iunie. Comorbidităţi: meningită de originea virală, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

 

Deces 619: Bărbat de 54 ani, din r-nul Orhei, internat la IMSP SR Orhei, pe 24 iunie. Comorbidităţi: hepatită cronică, pielonefrită cronică, AVC.

 

Deces 620: Femeie de 69 ani, din r-nul Orhei, internată la IMSP SR Orhei, pe 5 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II- III, obezitate gr. III.

 

Deces 621: Femeie de 66 ani, din mun. Chişinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 3 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

 

Deces 622: Femeie de 47 ani, din mun. Comrat, internată la SR Comrat, pe 26 iunie. Comorbidităţi: limfom.

 

Deces 623: Femeie de 62 ani, din r-nul Taraclia, internată la IMSP SR Taraclia, pe 7 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II.

 

Deces 624: Bărbat de 52 ani, din r-nul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia, pe 22 iunie. Comorbidităţi: limfom.

Articolul precedentProfesorii de liceu sunt invitați la instruiri online în domeniul educaţiei media
Articolul următorElvețienii nu mai știu ce să facă cu ventilatoarele și măștile medicale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.