18 pacienți au fost tratați de coronavirus în Republica Moldova până acum

0
278

18 pacienți au fost tratați de coronavirus în Republica Moldova de la începutul epidemiei. Printre aceștia sunt doi copii, externați ieri, când au fost externați și trei maturi.

În același timp, alți 298 de pacienți sunt internați în spitalele din țară și primesc tratament împotriva virusului COVID-19. Din numărul total de cazuri confirmate, 65 sunt de import, iar 233 cu transmitere locală, a comunicat în această dimineață Viorica Dumbrăveanu, Ministra Săntății, Muncii și Protecției Sociale.

Despre stara pacienților, Viorica Dumbrăveanu a comunicat că, la Spitalul de Boli Infecțioase Toma Ciorbă sunt internați 126 de pacienți, dintre care 31 sunt în stare gravă, 63 – stare medie, 32 – satisfăcătoare.

La Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii sunt internați 17 copii și 6 maturi cu COVID-19. Dintre aceștia 17 sunt în stare de gravitate medie, iar 6 au starea de sănătate satisfăcătoare.

La Spitalul Clinic Republican sunt tratate 13 persoane, dintre care 12 înregistrează evoluție gravă a sănătății, iar o persoană – stare medie.

La Spitalul Emilian Coțaga este internată o mamă în starea satisfăcătoare.

La Spitalul Clinic al Ministerulu Sănătății sunt internate 83 de persoane, dintre care 13 au  starea de gravitate medie, iar 70 – satisfăcătoare.

La Bălți sunt internate 6 persoane cu coronavirus. Două dintre acestea au starea de gravitate medie, 4 – stare satisfăcătoare.

La Căușeni sunt tratate de COVID-19 cinci persoane, una având starea de gravitate medie, iar altele patru – satisfăcătoare.

La Cahul  este tratată o persoană confirmată cu coronavirus. Totodată la Maternitatea nr. 2 sunt internate două femei diagnosticate cu COVID-19, starea lor fiind de gravitate medie.

Și în stânga Nistrului sunt câțiva pacienți cu coronavirus, care urmează tratament, starea lor fiind de gravitate medie și satisfăcătoare, a mai spus ministra.

Amintim că ieri, în Republica Moldova au fost confirmate 35 cazuri noi de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.