15 localități din raionul Soroca înregistrează persoane contaminate cu coronavirus

3
6337

Ziua de 3 aprilie a fost una din puținele, când în raionul Soroca nu au fost înregistrate noi cazuri de infectare cu coronavirus (în schimb, în acea zi s-a înregistrat primul deces din cauza COVID 19).

Astfel, la data de 4 aprilie, în raionul Soroca se înregistrau 71 de persoane infectate, 48 dintre care în municipiul Soroca, câte trei cazuri în satele Stoicani, Țepilova și Vasilcău,  câte două cazuri în satele Voloave, Rublenița și Șolcani și câte un caz în satele Egoreni, Floriceni, Căinarii Vechi, Sobari, Oclanda, Pârlița, Slobozia Cremene și Rudi.


Articolul precedentSoroca este una din cele trei zone de risc stabilite de autorități
Articolul următorÎntreprinderile și insituțiile, care au dreptul să activeze, în municipiul Soroca, în perioada de carantină
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

3 COMENTARII

  1. Controlaţi vă rog informaţia postată, probabil aţi confundat satul Cureşniţa Veche cu Căinarii Vechi. Acolo unde se indică despre detectarea a câte un caz de coronavirus.

  2. Am pus comentariul deja după ce am ascultat breafingul de presă, şi acolo se spune despre un caz la Cureşniţa Veche, pe când la d-voastră e scris despre Căinarii Vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.