Activități informativ-educative pentru copiii din Cuhureștii de Sus

0
29

Vacanța de vară este în toi și oferă copiilor oportunitatea perfectă de a se bucura de aventuri și de noi experiențe în afara școlii. Este un moment în care aceștia pot explora lumea din jurul lor și învăța lucruri noi într-un mod distractiv și relaxant. Pentru a asigura protecția copiilor și a preveni incidentele în care aceștia ar putea fi implicați, polițiștii din Florești de comun cu angajații IGSU au vizitat tabăra de odihnă “Prietenia” din localitatea Cuhureștii de Sus, unde au desfășurat activități informativ-educative.

Micuții au fost instruiți cu privire la regulile de securitate personală, siguranța în trafic rutier, pericolele mediului online, consecințele comportamentului delicvent și riscurile cu care se pot confrunta în timpul vacanței de vară. Oamenii legii au prezentat numeroase exemple și au oferit recomandări menite să contribuie la siguranța copiilor în comunitate și să prevină cazurile de victimizare în care aceștia pot fi implicați.
La finalul evenimentului, copiilor li s-au oferit pliante informative ce conțin date de contact utile. Menționăm că, prin intermediul acestor activități, dorim să contribuim la formarea unei noi generații responsabile și conștiente de importanța respectării legii și a regulilor de siguranță. Dorim tuturor copiilor o vacanță de vară creativă, activă și în siguranță!
sursa: Inspectoratul de poliție Florești

Articolul precedentUn copil de șapte ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din raionul Edineț. Poliția: „Medicii fac tot posibilul să salveze viața minorului”
Articolul următorTinerele pasionate de IT sunt încurajate să se înscrie la programul GirlsGoIT Summer Camp 2023 / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.