Ziua Independenței fără activități cultural-artistice: Vezi mesajul de felicitarea al autorităților raionale

0
131
Foto: din arhiva OdN, 2019

Ziua Independenței Republicii Moldova sărbătorită anual la 27 august și Ziua Limbii Române marcată la 31 august, se vor desfășura fără activități cultural-artistice. Asta din cauza situației epidemiologice din țară.

Amintim că recent, autoritățile din domeniul sănătății au prelungit starea de urgență în sănătate publică până la 15 septembrie, perioadă în care majoritatea restricțiilor se mențin.

În acest context, la Soroca nu sunt organizate festivități dedicate sorbătorilor naționale.

     “Consiliul Raional Soroca vă aduce la cunoștința Dumneavoastră, că în legătură cu menținerea stării de urgență în sănătate publică, pănâ la finele lunii august, activitățile culturale, care urmau să fie organizate cu prilejul sărbătorilor Ziua Independenței și Ziua Limbii au fost anulate.

Vă îndemnăm, ca în perioada sărbătorilor, să evitați locurile publice aglomerate și să respectați normele impuse de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică și să nu vă expuneți riscului de îmbolnăvire cu noul virus COVID-19, iar sărbătorile să le petreceți în sânul familiei“, se arată într-un anunț al autorităților raionale.

Totodată, președintele raionulu Soroca, Veaceslav Rusnac, a felicitat locuitorii raionului printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Consiliului raional.


Articolul precedentA început cheltuiala de toamnă: peste 20.000.000 de lei pentru CEC
Articolul următorO femeie a dispărut fără urmă de câteva zile. Dvs nu ați văzut-o?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.