Zeci de elevi din Soroca l-au comemorat și au recitat versurile lui Mihai Eminescu / VIDEO

0
209

Astăzi, 16 ianuarie 2023, la Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu” din Soroca, a avut loc un eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu. Au participat 20 elevi din clasa a 6-a de la Liceul Teoretic „Petru Rareș” și din clasa a 11-a de la Liceul Teoretic „Constantin Stere”.

Elevii, au fost aplaudați și au primit diplome. „Copiii s-au descurat de minune. Au recitat poezii, au ascultat melodii pe versurile lui Mihai Eminescu. La fel, am privit și un filmuleț despre casa în care a locuit scriitorul”, ne-a spus Silvia Dabija, bibliotecara.

Elevii au avut parte și de câteva curiozități din partea bibliotecarelor Larisa Prisacari și Elena Grecu. Doamnele, au montat un filmuleț în care vedeți și voi locurile cei poartă numele: Parcul „Mihai Eminescu”, Colegiul „Mihai Eminescu” , Strada „Mihai Eminescu”, Librăria „Luceafărul”, Strada „Luceafărul”.


Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în raionul Drochia, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă
Articolul următorS-au mutat în Italia, dar în 2 luni visul a devenit coşmar. Cât costă, de fapt, casele de 1 euro și adevărul din spatele acestor oferte atractive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.