Vrei să știi ce donații a primit RM pentru combaterea COVID-19?

0
198

 Platforma tender.health permite vizualizarea datelor despre donațiile partenerilor R. Moldova pentru consolidarea capacităților instituțiilor medico-sanitare publice implicate în tratamentul COVID-19,

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, noua funcționalitate permite vizualizarea donațiilor oferite, dar și unde, și în ce mărime au fost distribuite acestea, transmite IPN. Platforma deschisă tender.health a fost lansată în mai anul curent. Aceasta permite analiza datelor privind achizițiile publice în domeniul sănătății pentru combaterea COVID-19 în Republica Moldova. Datele despre contracte și facturi sunt prezentate în format de tabele și grafice, cu funcții de filtrare pentru analiză și monitorizare.

Vizualizarea datelor despre donații pentru combaterea COVID-19 a apărut datorită inițiativei Coaliției organizațiilor societății civile pentru respectarea principiilor de transparență și eficiență în utilizarea banilor publici, susținerii Biroului Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din Republica Moldova în cooperare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

SURSA: ipn.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.