Vor câștiga sau nu vor câștiga amatorii din Visoca medaliile de bronz?

0
116

Conform așteptărilor, în acest an fotbalistic lupta pentru titlul de campioni ai raionului Soroca s-a dus între fotbaliștii din Soroca și Racovăț. Or, după ce echipa Prietenia Agro a ieșit din „cursă” (din varii motive), șolcănenii au redus simțitor din turații, iar echipa din Rublenița a abandonat competiția rămăsese fără răspuns doar o singură întrebare: cine va câștiga titlul, sorocenii sau racovițenii?

Totul a devenit clar după jocul de duminică, în care cele două formații au dat-o la pace – atât la propriu (prin scorul de 2-2), cât și la figurat (de data aceasta au fost mai puține altercații și ieșiri neortodoxe a microbiștilor). Or, și de data aceasta s-a demonstrat un adevăr fotbalistic incontestabil – scorul de 2-0 este cel mai periculos! De data aceasta „axioma” le-a purtat festa „orășenilor”, care câștigau, la mijlocul primei reprize, cu scorul de 2-0, dar s-au lăsat egalați. Acest egal a fost … egal cu pierderea titlului, care va merge la Racovăț! Să mai menționăm că, jocul a fost de o calitate modestă, poat și din motive că mulți jucători au avut meciuri grele cu o zi înainte acelui meci crucial. În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: VISOCA AMATOI-BĂDICENI: 4-3; PRIETENIA AGRO-ȘOLCANI: 1-2. Echipa din Cureșnița Nouă a stat. Înaintea etapei amânate pentru data de 17 octombrie, clasamentul se prezintă astfel:

Campionatul

raionului Soroca la fotbal,

ediția 2021

Loc Echipa M V E Î M/P Puncte
1.  Racovăț 11 9 1 1 41 : 16 28
2.  Soroca 10 7 3 0 33 : 13 24
3.  Șolcani 12 6 2 4 36: 29 20
4.  Visoca Amatori 11 6 1 4 40 : 24 19
5.  Cureșnița Nouă 11 2 3 6 19 : 35 9
6.  Bădiceni 11 2 1 8 17 : 34 7
7.  Prietenia Agro Vărăncău 10 0 1 9 15 : 35 1

Apropo, dacă cineva crede că etapa transferată pentru data de 17 octombrie nu are importanță se greșește amarnic. Or, cu excepția ultimului loc, celelalte meciuri sunt cu miză. Să zicem, dacă amatorii din Visoca câștigă, în deplasare, la Racovăț, urcă pe podium, fiindcă echipa din Șolcani a terminat deja campionatul. Pot urca în clasament și bădicenenii, care au șanse mari să învingă, pe teren propriu, outsiderul. Există, însă, o condiție, ca și sorocenii să câștige în confruntarea cu echipa de la Cureșnița Nouă… În fine, este prematur să tragem cortina, iar analizele finale încă urmează. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.